Metode de plata

Pretul si Plata produselor

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI si includ toate taxele aplicabile. TVA se aplica la valoarea legala de la data comenzii si este inclus in preturile Bunurilor si/sau serviciilor.

In preturile produselor afisate pe site nu sunt incluse costurile de livrare si costurile altor servicii optionale.

Produsele comandate pot fi achitate utilizand urmatoarele metode de plata:

  • ramburs direct la curier, la primirea coletului, valabila pe teritoriul Romaniei.
  • Plata online (cu card bancar), ceea ce presupune ca in momentul finalizarii comenzii, Clientul va fi redirectionat catre un server de plata al unui tert, unde va completa informatiile referitoare la plata. Informatiile vor fi verificate, comanda confirmata si pretul de achizitie se va retrage din contul bancar al Clientului.
  • prin transfer bancar (ordin de plata), in contul RO50BTRLRONCRT0461151501 deschis pe numele SC YONGO DESIGN SRL la Banca Transilvania Comisioanele bancare aferente transferului, vor fi achitate de catre Client.
  • in rate fara dobanda, in functie de cardul tau de cumparaturi;

Tansferul bancare presupune ca pretul de achizitie trebuie achitat in contul bancar al Vanzatorului, inainte ca Bunurile sa fie expediate.

Pentru valoarea unei comenzi mai mari de 1.500 lei SC Yongo Design SRL solicita un avans de 50% din valoarea comenzii. Acesta se poate achita cu ordin de plata in contul RO50BTRLRONCRT0461151501 deschis pe numele SC Yongo Design SRL la Banca Transilvania.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Ulterior achitarii contravalorii Produselor comandate si livrare/transport, statusul comenzii in Paltforma va fi acela de „Comanda finalizata”.

Pe site-ul yongo.ro poti achita comenzile in rate fara dobanda, in functie de cardul tau de cumparaturi.