Despre noi

Bine ai venit la Yongo – prietenul casei tale! Un spațiu al calității și al contrastelor care formează o coerență estetică specială, având la bază stilul tranzițional.

Esența Yongo vine din minimalismul japonez, din iubirea pentru armonie, simplitate și alegeri cu semnificație. Vine din subtilitatea simțirii, rafinamentul unei tinereți eterne.

Yongo are, însă, o superputere la bază – stilul tranzițional al pieselor de mobilier și accesoriilor curatoriate cu mare atenție de noi. Stilul tranzițional vorbește despre arta mix-ului, despre simbioza dintre tradițional și contemporan care are ca rezultat un design interior armonios și echilibrat. Sofistiticat, dar discret. Elegant, dar versatil. Calitatea și inteligența design-ului.

Promisiunea noastră? Orice piesă de mobilier din magazinul nostru se va potrivi în orice încăpere, pe orice stil, fie că vorbim despre retro, industrial, mid century sau mediteranean.

Misiunea noastră? Să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături unică, prin alegeri conștiente și sustenabile, și alternativa unor piese mass market. Călătoria de cumpărături la Yongo va fi asemenea unei călătorii culturale și senzoriale, de la catifeaua smarald de pe Drumul Mătăsii până la lemnul de stejar și fag ce va aduce un strop de prețiozitate oricărui stil ales.
Dă-ți libertatea de a trăi experiența Yongo, dă-ți timpul de a alege piese de mobilier și accesorii care aduc plus valoare momentelor petrecute acasă.